Sunday, October 10, 2010

prepared for Pertunangan 09.10.2010

salam wbt

terikh ni bermulanya episod baru hidupku.. kini aku sudah pun menjadi tunangan org, x lain x bukan hubby ku sendiri la.... 

b4 start cite nak tunang ni, aku geram sgt sebab dapat kad raye lambat di hubby, lastly , request kat dia pasai nak birthday gift cincin tunang.. tup tup lepas aje beberapa hari dia suh mai penang p beli cinicin tunang.. berdebar jugak la nak gtaw ma n abah pasai nak tunang ni.. ngn huda sibuk dok kursus lagi and nak jaga afiq lagi.. last lepas hubby confirm gtaw family dia, aku pown gtaw la family aku .. mujur dapat respond baik punyer... then start la persiapan aku untuk menghadapi hari bersejarah ku ini.. apply cuti , p beli barang nak tunang, aku sediakan 2 aje coklat n towel kat SOGO, mintak Cik Ana temankan...mujur la dia sporting.. temankan aku.. banyak la jugak berhabisan yg sedahana untuk majlis tunang ni, :))

cuti 6.10.10 p penang, beli cincin kat jalan kapitan keling.. iye ker? lupe la .. chantteq gak la..berkenan ambo kelih.. so confirm la p beli cincin.. pas tu ingat nak pusing island taqpi keadaan cuaca yg tidak menmentu so, terpaksa cancel last minute and balik tukar amik keta then p tesco penang p beli hadiah untuk kawan hubby yg dah selamat melangsungkan majlis kahwin,.. x taw la plak kat mana lupa daa.. then p sunway tgk MAGIKA.. entah la.. boleh layan la citernyer.. mujur tiket wayang murah ajer.. rm 6.00..balik sunway p makan kat ARA CAFE kat bayan baru.. then balik tido untuk menyambung perjalanan jauh keesokkan hari.. yahooo balik kelate.. sebelum tido aku bungkus hadiah yg kami beli td.. then sambung tido sambil pakai masker.. jaga kesihatan kulit la.. kan dah nak tunang ni..

 


07.10.10 - balik kelate..
yg menemani sidi n black ..dalam sejam dah sampai tasik banding n dan dalam 2 jam dah sampai jeli, cam x percaya ajer .. laju tol la si black ni bawak kete.. dlm perjalan ade la dalam 3 kemalangan berlaku, dalam hati x putus putus mintak doa agar selamat dalam perjalanan pulang ke kampung..

sampai dalam pukul 2.00 petang,nasi ayam panas panas lagi.. dah siap masak cuma ayam aje yg belum goreng... sukenya tgk depa makan nasi ayam ma buat.. licin semua hidangan.. iyela perut tgh lapaq, sumbat plak ngn nasi ayam spesel ma.. aku pun balun gak la.. ehem sampai x ingat nak tunang ni.. then bermula lah sesi mengemas rumah .. waduh sampai lenguh la dok berangkut barang barang masuk dalam bilik stor and memacam lagi la.. mujur gak si ecah ade leh la tolong tolong masak n tolong tolong kemas rumah.. ubah itu ubah ini dalam rumah sampai ke malam..

ermm esok nak cite pasal majlis tunang plaks.. dah mengantok sesangat nak tido ni.. bru aje lepas cakap ngn hubby .. esok dia kija pagi.. kene gerak kan la .. penat drive katenye..

ok, selamat malam semua.. gud nite.. c u tomorrow..

















Tuesday, August 31, 2010

Kuala Lumpur >> Penang >> Kuala Lumpur

wow...
what a wonderful world... im just back from Penang.. how im feel's like my hometown it is. cuti 2 hari membuatkan aku meronta ronta nak p penang.. pasai pa aih.. rindu la kat hubby,  rase cam kene jumpe jugak even dlm posa month..before raye. dah la 2x raye x leh raye sesame.. kan nih la gmbr snap before turun +liner..


tgh menahan kesakitan gusi bengkak kot..time nih.

 pose same gak..


baru nak sampai daa..


gigi plaks sakit , bengkak gusi la.. mujur gak x leh pose.. sakit gigi n datang bulan gtau abg , ade x ubat nak telan.. tp leh tahan la sampai bukak posa.. 


turun dr plusliner, dia dh ade dok tunggu dalam kete sebelah bawah flyover terminal sg nibong, and aku slowly jenjalan bawak beg berat da..

masuk ja dalam kete, terus tgk dia .. lama btol x tgk dia still maintain cam dulu gak.. agak2x hati dia maintain untuk kita x? doa dan harapan ku pada yg Esa mudah mudahan selama lamaya berkekalan hendaknye.. amin..

alih 2x , x tau nak p mana..daa.. planning nk p tgk movie kat queensbay,  masuk j aparking, berpusu pusu org nak masuk queensbay mall.. dah masuk terus p naik lift p cinema, alih 2x citer plak yg x leh nak layan.. so kuar balik... x pa la dah x leh nak layan kepala xkan nak teruskan jugak.. kan.. so kuar balik ... n decide nak p seberang.. kat otto.. (bundle nyer series da.. ) x taw la .. aku bukannye minat sgt nak beli bundle nih.. abg yg ajak so aku ikut jugak la kan.. alih kat situ kite org beli brg mainan ajer utk keta dia.. hah ha aku plak dapat bantal semir.. so ni la yg aku dapat ...


orait x... leh bukak la bantal zipper ni.. kire cam berbaloi gak la beli kat Otto kan ..

balik dr otto, p bazar ramadan kat bandar perda.. bukit mertajam.. untuk berbuka.. plan berbuka kat ara cafe.. tempat dulu dulu.. kire cam tmpat dating dulu kala la.. 
yg beli kat bazar ramadan perda,
  • ikan keli masak cili rm 2.00
  • murtabak rm 1.80
  • air laichi kang rm 2.00
  • air tebu rm 2.00
  • kueh bergedel rm 2.00
  • kueh 8 rase rm 3.00
pas tu balik penang, lepak 2x kat tepi queensbay mall nyer port.. sambil tgk laut .. leh gak cuci mata tgk tempat kija dulu.,. jerejak resort n spa.. kenangan kija kat penang  laa plaks..

antara yg sempat snap gambo..



senyum kat sapa??


terkezut..

and then ade la adegan yg x mau aku nak citer kat sini biar la jd kenangan pahit hempedu n biarlah jauh aku tinggalkan kat sini ajer.. tp tetap aku kan kenang sampai bila pown ..

then move to ara cafe, ingatkan nak p pen mutiara tp bajet kecik makan berbuka kat ara pown dah kire bersykur dah la gamaknye..

smile..cheesee


ok...peace ..x mau dah ingat kejadian td.. jenuh jugak la dia pujuk aku .. abes tu sapa suruh ???

orait dear, we move to ara now..

sempat lg berposing sebelum berbuka.. mujur gak masih ader ruang untuk kami having a breakfasting kat ara kan..


last pic before breakfasting.. azan ajer. apa lagi .. jom la..

berbuka..
sampai kekenyangan...and then x larat nak sambung terus balik.
call leena, tp dia dok tesco p beli brg.. boring nak nak tunggu lelama.. decide p tgk movie midnight.. THE EXPANDEBLES..btol x btol aki eja nih.. best siot.. citer nih.. lama sgt nak tunggu, so lepak kat gurney drive.. sambil tgk laut waktu malam la plaks.. macam macaqm ragam kan manuasia ni ..aku punye ragam macam mana la plak kan.,

malam x de la nak snap gambar just borak ngn hubby ajer.. by the way .. aku btul rindu kat penang.. as my life dulu dulu .. but the thinks is i have to think positive now..biar la aku teruskan mengikut apa yg telah ditakdirkan tp aku kan tetap berdoa semoga kan tetap berada disampingnya.. 

opss.. jenjalan la sampai 7-11 kat sebelah astaka... berpeluh gak la jalan cepat2x takot x sempat nak masuk cinema.. n then tgk la movie sampai abes.. penuh panggungg bersesak tp puas hati dapat tgk 8 hero.. ade la jugak yg x kenal hero hero cite expandebles ni.. 

pastu siap sahur kat nasi dalca kat jalan masjd kapitan keling ... iye la kot.. aku pown dah lupe name ape ke bende ntah tp taw la tmpt tue.. tp best gak bersahur sekali coz esok dah nak balik kl dah.. sob sob sob , leena siap pesan jgn bawak p sahur lg , makan sahur kat rumah .. mm not be mentioned kat leena aku dah kekenyangan dah sahur lewat mlm td.. tp pasai nak amik hati tuan rumah ku gagahi jugak bersahur ngn lauk udang kunyit pedas giler.. n then sambung tido balik..


sempat kol kak wa order btg buruk , simpul kasih n buah rotan, rege seme rm 53.00 cukup la untuk raye ni ngn mak ngn abah kat kg.. 1/2 kilo simpul kasih tu bg kat hubby.. biar kan daku meyimpul kasih ini untuk selama lamanya adu la jiwang karat la plaks..

orait tido dulu, sebelum nak balik kl ingatkan kak wa nak ambil kueh sblm kul 1 ptg coz dah nak bertolak p kl dah..n then bila la plak nak jumpe hubby lagi kan.. dia dtg kl la plak.. boleh ke? bz memanjang aje ...

by the way, packing seme seme brg  before off to kl.. 
im gonna be miss you so much.. 
will you came back for me?






and im waiting for salam aidifitri card from him after im back to my hometown

and i will reply him too with a special gift..






















Sunday, August 15, 2010

1)Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun
hanyasekadar senyuman.

2) Dunia ini umpama lautan yg luas. Kita adalah kapal yg belayar di
lautan telah ramai kapal karam didalamnya.. andai muatan kita adalah
iman, dan layarnya takwa, nescaya kita akan selamat dari tersesat di
lautan hidup ini.

3) Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam
kenangan.


4) Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu
penting dalam sebuah kehidupan. Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi
mainan orang.

5) Hati yg terluka umpama besi bengkok walau diketuk sukar kembali
kepada bentuk asalnya.

6) Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi. Dalam kemiskinan harta ada
kekayaan jiwa. Dalam kesempitan hidup ada kekuasaan ilmu.

7) Ikhlaslah menjadi diri sendiri agar hidup penuh dengan ketenangan dan
keamanan. Hidup tanpa pegangan ibarat buih-buih sabun. Bila-bila masa ia
akan pecah.

8) Kegagalan dalam kemuliaan lebih baik daripada kejayaan dalam
kehinaan.
Memberi sedikit dengan ikhlas pula lebih mulia dari memberi dengan
banyak tapi diiringi dengan riak.

9) Tidak ada insan suci yang tidak mempunyai masa lampau dan tidak ada
insan yang berdosa yang tidak mempunyai masa depan.

10) Kata-kata yang lembut dapat melembutkan hati yang lebih keras dari
batu.
Tetapi kata-kata yang kasar dapat mengasarkan hati yang lunak seperti
sutera.

11) Lidah yang panjangnya tiga inci boleh membunuh manusia yang
tingginya enam kaki.

12) Agama tidak pernah mengecewakan manusia. Tetapi manusia yang selalu
mengecewakan agama.

13) Nafsu mengatakan perempuan itu cantik atas dasar rupanya. Akal
mengatakan perempuan itu cantik atas dasar ilmu dan kepintarannya. Dan
hati

mengatakan perempuan itu cantik atas dasar akhlaknya.

14) Keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu yang hitam di
malam yang amat kelam. Ianya wujud tapi amat sukar dilihat.

15) Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan.
Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan.
Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan
kebahagiaan.

16) Seseorang yang bijak melahirkan kata-kata selalunya disanjung
sehingga ia mula bercakap kosong

17) Harta akan habis digunakan tanpa ilmu tetapi sebaliknya ilmu akan
berkembang jika ianya digunakan.

18) Kekayaan bukanlah satu dosa dan kecantikan bukanlah satu kesalahan.
Oleh
itu jika anda memiliki kedua-duanya janganlah anda lupa pada Yang Maha
Berkuasa.

19) Sahabat yang tidak jujur ibarat dapur yang berhampiran. Jikalau pun
kamu tidak terkena jelaganya sudah pasti akan terkena asapnya.

20) Mengapa manusia gemar mencetuskan pertelingkahan sedangkan manusia
itu sendiri dilahirkan dari sebuah kemesraan.

21) Kita sentiasa muda untuk melakukan dosa tetapi tidak pernah tua
untuk bertaubat.

22) Gantungkan azam dan semangatmu setinggi bintang di langit dan
rendahkan

hatimu serendah mutiara di lautan.

23) Setiap mata yang tertutup belum bererti ia tidur. Setiap mata
terbuka belum bererti ia melihat.

24) Jadikan dirimu bagai pohon yang rendang di mana insan dapat
berteduh.
Jangan seperti pohon kering tempat sang pungguk melepas rindu dan hanya
layak dibuat kayu api.

25) Menulis sepuluh jilid buku mengenai falsafah lebih mudah daripada
melaksanakan sepotong pesanan.

26) Jangan menghina barang yang kecil kerana jarum yang kecil itu
kadang-kadang menumpahkan darah.

27) Kegembiraan ibarat semburan pewangi, pabila kita memakainya semua
akan dapat merasa keharumannya. Oleh itu berikanlah walau secebis
kegembiraan yang anda miliki itu kepada teman anda.

28) Esok pasti ada tetapi esok belum pasti untuk kita. Beringat-ingatlah
untuk menghadapi esok yang pastikan mendatang.

29) Reaksi emosi jangan dituruti kerana implikasinya tidak seperti yang
diimaginasi .

30) Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang
setia bagai pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong
impian.
Sahabat berhati mulia membawa kita
ke jalan Allah.

31) Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca
kerana membaca itu sumber hikmah menyediakan waktu tertawa kerana
tertawa itu muziknya jiwa, menyediakan waktu untuk berfikir kerana
berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana
beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana
bersenda itu akan membuat

muda selalu dan menyediakan waktu beribadat kerana beribadat itu adalah
ibu

dari segala ketenangan jiwa.

32) Penglihatan itu sebagai panah iblis yang berbisa, maka siapa yang
mengelakkannya kerana takut padaKu, maka Aku akan menggantikannya dengan
iman yang dirasakan manisnya dalam hati...

33) "Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-bersinar, tetapi tidak melihat apa-apa"

34) "Kekecewaan mengajar kita erti kehidupan. Teruskan perjuangan kita
walaupun terpaksa menghadapi rintangan demi rintangan dalam hidup"

35) Tanda Orang Bijaksana Ialah Hatinya Selalu Berniat Suci; Lidahnya
Selalu Basah Dengan Zikrullah; Matanya Menangis Kerana Penyesalan
(Terhadap Dosa);

Sabar Terhadap Perkara Yang Dihadapi Dan Mengutamakan Akhirat Berbanding
Dunia.

36) Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah dendam. Jika
kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa. Jika kebaikan
dibalas kejahatan,

itu adalah zalim. Tapi jika kejahatan dibalas kebaikan, itu adalah mulia
dan terpuji."

37) "Hidup umpama aiskrim. Nikmatilah ia sebelum cair"

38) "Kata-kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna utk menjelaskan
perasaan. Manusia boleh membentuk seribu kata-kata, seribu bahasa. Tapi
kata-kata bukan bukti unggulnya perasaan"

39) "Hidup tidak boleh berpandukan perasaan hati yg kadangkala boleh
menjahanamkan diri sendiri. Perkara utama harus kita fikirkan ialah
menerima sesuatu atau membuat sesuatu dgn baik berlandaskan kenyataan"

40) "Hidup adalah gabungan antara bahagia dan derita. Ia adalah menguji
keteguhan iman seseorang. Malangnya bagi mereka yg hanya mengikut
kehendak hati tidak sanggup menerima penderitaan.

41) Hadiah Terbaik :
Kepada kawan - Kesetiaan
Kepada musuh - Kemaafan
Kepada ketua - Khidmat
Kepada yang muda - Contoh terbaik
Kepada yang tua - Hargai budi mereka dan kesetiaan.
Kepada pasangan - Cinta dan ketaatan
Kepada manusia - Kebebasan

42) "Berfikir secara rasional tanpa dipengaruhi oleh naluri atau emosi
merupakan satu cara menyelesaikan masalah yg paling berkesan"

43) "Hiduplah seperti lilin menerangi orang lain, janganlah hidup
seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."

44) "Dunia ini ibarat pentas. Kita adalah pelakonnya. Maka
berlumba-lumbalah beramal supaya hidup bahagia di dunia dan akhirat"

45) "Akal itu menteri yang menasihati, Hati itu ialah raja yang
menentukan,

Harta itu satu tamu yang akan berangkat, kesenangan itu satu masa yang
ditinggalkan" .

46) "Selemah-lemah manusia ialah orang yg tak boleh mencari sahabat dan
orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yg mensia-siakan sahabat yg
telah dicari"

47) "Cakap sahabat yg jujur lebih besar harganya daripada harta benda yg
diwarisi dari nenek moyang"

48) "Ingatlah, sabar itu iman, duit bukan kawan, dunia hanya pinjaman
dan mati tak ber teman.."

49) "Lidahmu adalah bentengmu, jika e***** menjaganya maka ia akan
menjagamu, dan jika e***** membiarkannya maka ia tidak akan
mempedulikanmu"


50) "Orang yg paling berkuasa adalah orang yg dapat menguasai dirinya
sendiri"

51) "Seseorang menganggap sekatan sebagai batu penghalang, Sedangkan
orang lain menganggapnya sebagai batu lonjatan."

52) "Kalau kita melakukan semua yang kita upaya lakukan, sesungguhnya
kita akan terkejut dengan hasilnya."

53) "Kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki, tetapi
kita sering kali ingat apa yang ora ng lain ada."

54) "Apa yang diperolehi dalam hidup ini, adalah sepenuhnya daripada apa
yang kita berikan padanya."

55) "Fikirkan hal-hal yang paling hebat, Dan e***** akan menjadi
terhebat.
Tetapkan akal pada hal tertinggi, Dan e***** akan mencapai yang
tertinggi."


56) "Dunia ini tiada jaminan melainkan satu peluang."

57) "Kehidupan kita di dunia ini tidak menjanjikan satu jaminan yang
berkekalan. Apa yang ada hanyalah percubaan, cabaran dan pelbagai
peluang.
Jaminan yang kekal abadi hanya dapat ditemui apabila kita kembali semula
ke pada Ilahi."

58) "Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan manusia untuk menyambut
kesempatan yang menjelma."

59) "Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang
dari semangat yang tidak pernah mengalah."

60) "Mengetahui perkara yang betul tidak memadai dan bermakna jika tidak
melakukan perkara yang betul."

61) "Kecemerlangan adalah hasil daripada sikap yang ingin sentiasa
melakukan yang terbaik."

62) "Jadikan sebagai aturan hidup untuk melakukan yang terbaik dalam apa
jua yang dilakukan, pasti akan menghasil kecemerlangan
salam..



dah start posa pown, hari ni yg ke 5.. dah dua tahun raye ni without him.. lambat lagi kot nak bersama ngn nye.. windu la.. dugaan yg perlu di hadapi .. mungkinkah .. kan jadi kenyataan..?


ape pun .. semakin hari semakin sayang pada mu.. mungkinkah kau jua begitu?


 luv u

miss u





Sunday, July 25, 2010

Missed Him...

hi..


just wanna to say i'm really missed him that much.. what should i do now?

im waiting for him 


time before sleep
wake up my dear

 in the office




 at home




in the office

before im sleeping dreaming of..

how much i missed him...










Saturday, July 3, 2010

Pelangi...

Pelangi,


indahya bila melihatnya
bagiku hanyalah sebuah gambaran yang indah
namun tidak dihati ini
 indah dilihat ..andai ditunjuk tangan kan kudung
namun x jua dapat merasakan nya
pelangi,
kan muncul pabila  hujan turun melebat
sinar mentari mencelah cahayanya menerangi langit
tapi tidak dimalam hari
 datang dan pergi sesuka hatinya
sunyilah dada langit atas kehilangannya












Sunday, June 13, 2010

Sadness Moody

Hi out there..

Don't know what to do and what to think... anything we called LOVE.. sound so complicated and it really was the right thing should i do now...???
 If you find your feelings are hurt today, stop, take a deep breath and have a fresh look at the situation from the other person's perspective. It could well be that you jumped to the wrong conclusion about their motivations or intentions.

it's that the matters...


You & I

salam...

baru aje berjinak jinak ngn Picasa, suke sangat ni adalah yg aku kumpulkan untuk side effect gambar gambar aku ngn hubby.. mmuuuaahhh
he he he..

Friday, May 28, 2010

A new life begins in WG ... as AS..

Salam..
A very big thankful to Allah S.W.T gives me a strength to begin a new life for second chance. Lately busy with a new career and life starts as workaholic woman.. ermm i hope that i will have a time for myself too.  i will manage a time well for next month daily job list.. however that was a time to give all the things you have now.



smile

hye,,

humm
like to offline now.. got so many things to do and revert something bbut how..
how do i manage a time>>


here without you....











Monday, April 26, 2010

aku & wg

salam

rasenye sesangat la lamenya aku x mengupdate blog aku yg kurun ni.. dah berkurun ker? dah tua la yer aku ni.. org lain anak dah dua tiga.. aku masih lagi sendiri n menyepi.. 

harapnye hubungan aku n dia akan berkekalan dengan Izin-Nya.. semoga Allah memanjangkan perhubungan aku sekali ini.


aku dan dia


aku dan dia 

smiley


still smile..


wow..


nest date


nest plann..








 



Tuesday, March 30, 2010

Where are You? Please tell Me!!

salam

suddenly feel useless with nothing more i can say here but deep in my heart i feel so frustrated and uneasy to throw this feeling, how could i say it to my mom? but im trying not to show any bad response to her, let everything gone by gone.. if she knows about that, im sure that she never ............. arghhh what more can i say? i really stuck here..

owh please.... i   need a guidance from Him..

also i need love..


i need a guidance too

i need him too..


: : : : love : : : :
:
::
:::
::::
Please tell Me..



Wednesday, March 10, 2010

Next Step Pleasee...



all about me!!

me & Abi

mY sELF


SAJA nak show off about picasa can do!!

.
..
...
....
.....
I
.
..
...
....
.....
LOVE
.
..
...
....
.....
YOU
.
..
...
....
.....



Tuesday, March 2, 2010

Aku..

 

salam.. wbt
aku skrg kat library.. haaa.. mana lagi.. aku dok wat pa pon x tau... waduh.. sungguh la bagai dikata kan.... apa aku merepek meraban nih.. 

sejak semlam lagi mata ku tergedik gedik berkelip kelip... lip lap lip lap anak mami.. haaa bukan tu maksud aku.. aku tau ada petanda kot, tapi klau terjadi mungkin satu kebetulan dan aku x lah nak percaya.. semua yang terjadi atas kehendak Allah.. 

br dok berfesbuk...telah ku nyatakan yang keadaan mata ini sebenarnya... kengkawan cakap yg nak nangis n jumpe org penting... memang aku x percaya pon.. semua tu kan terjadi atas kehendak Ilahi.. cuma satu jer yg aku tengah dok usha sendirian, my online biz, macam mana pon aku nak gak wat mende nih.. modal aku pinjam dulu ngn PAMA... aduhaii PAMA lagi.. macam manalah PAMA nak senang lenang pas aku belajar nih kan.. dunt worri my PAMA i will do the best things do iy for you & Myself too.. btw, haa.. ZAHRAA cakap kalau sebelah kanan nak jumpe orang kalau kiri nak nangis.. ermm.. so think positive... okey..

kalau nangis nape ?
kalau jumpe org sape?
x mao jawap lagi... biar masa menentukan,,
kalau boleh biarlah kehidupan ku selepas kemalangan dulu
menjadi satu peringatan wat diriku yang...
semoga menjadi yang lebih baik dari semalam..kan?


ha.. ni untuk hubby.. baru naik pangkat @ get promotion as a patrao.. 
humph.. siap blajew aku ngn kenny rogers lagi...
abih dalam rm63.00 dapat la kupon rm2.00 ade ke patut?
bg la kupon rm20.00 leh la tapau lagih... 
winduuuu arr kat dia...
 
 suke tgk pic nih.. 
KEEP ME SAFE WHILE IM SLEEP
apa yer yg wat aku safe bile tido nih?
nak tau x?
AL FATIHAH, 3 QUL & AYATUL KURSI
okey x idea ni.. sememnganya dituntut... mati dalam beriman 
itulah doaku


 

but here.. 
im feel lonely
with all the things happens around me...
i hope that im become strong to face all the things come towards
ME  & HUBBY

LOVE YOU!!