Wednesday, October 28, 2009

Aku & My Video

Salam sekali lagi ... ketemu lagi diruangan blog aku dan sesuatu..

kali ni aku nak post yg memaparkan video klip aku mase kat penang, and then leh la aku delete dalam hp aku plak, dah nak memory full daa... tu la banyak sangat nak amik video nyer, by the way penat pindah rumah pun dah leh tahan kaki aku yg cramp ni, almaklumlah dok bersila atas lantai, abes seme brg dah pindah ketereh, so bersilah la aku yang tak berapa nak bersila ni...

sebelum aku terlupa nak add the hottest video kat sini meh aku describe dulu apa yg ada kat video yug pertama ni...

  • Me & Dominic Irman Fitri



Alkisahnye time ni seme dok relax tgk tv, aku , Janie n Pamie dok lepak kat depan tv sambil tgk tv cita hindustan mase tu, Uda plak kat dalam bilik dok tido.. Maksu n paksu n Quyyim n Irsyad dok tgk Astro dalam bilik... aku pun amik la kesempatan ni main ngn Fitri coz time ni, fitri dah kene hantar balik ngan Amy, Mama Fitri le.. Cun woi.. tp dah cerai ngan adik Maksu, Nizam....

so, ni aje la satu satunyer video yg ader dalam hp aku untuk aku tgk time aku sangat kat fitri, baru baru ni plak maksu cakap tgn fitri dah patah coz main main... entahler... besar budak ni nanti, aku rase encem yg manja gitu, coz dia memang puteh la aku cakap, cam Amy. ... apepun Fitri, kak Alya syg Fitri tau..


  • Me & Nando's Meeting




Alkisah yang video ni plak, 1St meeting kat luar, disamping nak sambut birthday Yusry & Phoy Cheng.. pasangan dua sejoli kata Fakhrie... makan time dulu bru meeting time... time ni Abg bru naik Assisstant potrao.. eksyen la sikit dia... ni ja yg aku ader untuk meeting kali ni... banyak amik tp coz memory full jugak ler terpaksa aku hapus sama sekali... ingat ingat lupa je time nih... ape yer aku nak story kat sini eh... ermm Abg dok jauh kalau nak tgk, almaklumlah bru naik , so kene la tunjuk how committed nye dia towards the meeting right? aku pun mase ni lom ader ape ape lagi pon ngn dia, saja la nak show kat readers kat sini.. erm ader ker? jangan segan kalau nak comment kay, aku just tulis ape yg terlintas di fikiran aje, almaklumlah sekarang ni dah pindah rumah n tak tau nak wat aper.. so blogging aje la the best untuk aku.. aku rase post kalini cam panjang sikit, tp tak pa la demi untuk aku sendiri.. any way aku nak sambung story aku yg kat video ni...

ermm,, time ni aku rapat ngn sorg mamat ni, coz kiteorg dh grad ader qualification, so banyak la jugak share opinion n anything, smpaikan leh jadi gossip plak.. opps, jangan mare yer.. lupe dah nama wife dia, yg aku ingat kija kat kolej KDU, tmpt study Gajen dulu, anak kesygn Miss Anne. so, aku pun dok la sebelah dia, coz aku yg datang paling lewat.. mase tuh aku dok Sungai Nibong lagi..pun x beli PHK 517 lg, tak silap aku datang ngan Gajen la kot, lupe dah... Dia yg drive.. hanya selingan sikit ja video ni.,.. kay enjoy your movie kay...


  • Me & Nando's BBQ ( Part 1 & Part 2)







Alkisahnye, BBQ kat Seagate... seme amik port .. aku bawak perut ja, coz seme dah siap... he heh.... he eh gelak lagi, gelak jahat plak ha ha ha .....tp part ni yg paling best coz aku macam reporter plak... sungguh aku tak sanggup kalau jd reporter btul btul.. jumpe org lagi.. question lagi.. waduh2x pening kok nak mikirin... ayat sapa lah aku amik ni kan? kwnak kwank kwank... see you for the nest post ya..

time to sleep n n solat and also nak g kol abg jap, dia dah balik kija ke blom?...windu arr nak jumpe ni... dah dekat 1/2 thn x jumpe .. saratnyer menanggung rindu yang....korang tambah le sendiri kay...

kay, chow chin chow

No comments:

Post a Comment